PSM Unpad gawé babarengan sareng KLHK Dina "Pulihkan DAS"



Paduan Suara Mahasiswa (PSM) Universitas Padjadjaran dipercanten kanggo Nyanggakeun sajumlah tembang dina acara “Pencanangan Gerakan Nasional Pulihkan Daerah Aliran Sungai (DAS): DAS Séhat Sejahterakan Rakyat” anu dilaksanakeun Diréktorat Jénderal Pengendalian Wewengkon Aliran Walungan sarta leuweung tutupan (PDASHL) Kementerian Lingkungan Hirup sarta Pileuweungan (LHK) RI di Désa Jomin Wétan,Kabupaten Karawang, 28 - 29 Désémber 2018 kaliwat.

Acara bertajuk “Pencanangan Gerakan Nasional Pulihkan Daérah Aliran Sungai (DAS): DAS Séhat Sejahterakan Rakyat” mangrupa usaha komprehénsif pamaréntah dina ngalakukeun réhabilitasi lahan di Indonésia anu salah sahijina mulangkeun kaséhatan di wewengkon wewengkon aliran walungan (DAS). Dina acara kasebat,PSM Unpad nyanggakeun sajumlah komposisi di payuneun Menteri LHK Siti Nurbaya Bakar,Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil, sarta sajumlah tatamu lianna. Aprésiasi ogé seueur kaucap ti audiéns.

PSM Unpad istiméwa pisan, sok nyondong dina acara penting, sukses teras PSM Unpad!” saur Ridwan Kamil. Menteri LHK Siti Nurbaya Bakar ogé masihan talatah sumanget ka PSM Unpad kanggo kagiatan kompetisi di Filipina di warsih 2019. “Abdi yakin pisan upami PSM Unpad tangtos tiasa janten jawara!”.

Jabi maju langsung, PSM ogé dipénta nembang kanggo kaperluan ngadambel albeum  CD “The SPY Who Loves Trees”. Dina albeum kasebat, PSM Unpad dipercanten meulinkeun hiji tembang dijudulan “Pulihkan DAS” karya Menteri LHK RI, Dirjén PDASHL Ida Bagus Putera Parthama, sareng Diréktur Perencanaan sareng Évaluasi PDASHL Yuliarto Joko Putranto

PSM Unpad ngarojong caos Gerakan Nasional Pelestarian Wewengkon Aliran Walungan, Hayu sareng-sami nyiptakeun lingkungan anu damang demi keberlangsungan hirup anu langkung saé. “DAS DAMANG SEJAHTERAKEUN RAHAYAT!”

Fahril Aprilyandiki
Alih Basa: Nadira Nisrina

EVENTS


TESTIMONIALS




TWITTER FEEDS

Jalan Dipati Ukur No 35 Bandung, 40132
Phone: +6285324005478 | E-mail: unpadchoir@yahoo.com